Om oss

75 år i branschen

Ahlström & Persson grundades 1945 av Knut Ahlström och August Persson i samband med den stora metallarbetarstrejken. Huvudinriktningen var smidesarbete men under 1950-talet inriktades verksamheten allt mer åt pumpar som idag är vår huvudverksamhet. Idag är vi tio anställda, och förutom att erbjuda gedigen erfarenhet lägger vi stor vikt vid personlig service. Kunnande, ansvarskänsla och strävan att alltid ställa upp för att hjälpa till i såväl enkla som svåra situationer har genom åren gett oss många nöjda och trogna kunder.
Vi arbetar dock inte med privatkunder!

Samarbetspartners

Via länken nedan finner ni ett axplock av våra samarbetsparterns och kunder.

Tryck här för att se våra samarbetspartners.

vår vision

Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och vårt mål är alltid att våra kunder ska bli så nöjda att de väljer att rekommendera oss vidare till andra.

Jonas Eneberg, VD

Vi ingår i lakers Group

Ahlström& Persson är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget.
Lakers Group kombinerar den entreprenöriella andan hos ett mindre företag med strukturen och professionalismen hos en större koncern, med syftet att ge kunderna bästa service och säkerställa högsta kvalitet och kundnöjdhet.
Lakers Group har sitt huvudkontor i Oslo och har 130 anställda i Norge, Sverige och Danmark och en omsättning på 280 miljoner SEK.